Lovis Ridblogg

Lovis Ridblogg

Om Bloggen

Här skriver jag om vad jag gör om dagarna samt vad som händer på hästfronten.

Promenad

PeggyPosted by Lovis Mon, February 15, 2010 15:17:05
Jag gick inte till gympan idag eftersom jag fortfarande inte är bra i ryggen.

Mamma och jag bestämde oss för att rida ut en sväng och ta med oss Skye. På väg ut så var Skye jättepigg och nyfiken på allt, skulle leka med båda hundar och barn och hon travade ikapp när hon kom på efterkälken (när i red ut med henne förut så fick vi dra med henne). Men hon blev ju trött ganska fort, inte så konstigt! Så vi vände hem igen, då ändrades Skyes beteende märkbart hon blev uttråkad och började tugga på grimskaftet och mamma fick nästan dra henne sista biten! Upp som en sol och ner som en pannkaka kan man säga!

Peggy och jag vi myste och hade det bra hela turen vi tränade lite öppna åt båda hållen och att trava långsamt i uppförsbacke! När vi kom hem så gullade hon massor med mig och jag gullade tillbaka.


Efter stallrundan så gick jag upp och värmde fötterna. Jag tvättade två maskiner, hängde tvätten och vek lakan, bytte lakan i Johnnys säng med.


Även fast jag borde ligga still i sängen och inte göra någonting så känner jag ändå att jag måste göra desto mer för att kompensera för att jag ligger i sängen, konstigt? Jag borde ju kunna slappna av när jag väl hinner? Jag börjar tro att jag är lite knäpp!


Men nu hoppar jag nog in i duschen och sen ska jag redigera bilderna som jag har tagit idag!


Hej Svejs


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.