Lovis Ridblogg

Lovis Ridblogg

Om Bloggen

Här skriver jag om vad jag gör om dagarna samt vad som händer på hästfronten.

Baka kaka

AllmäntPosted by Lovis Mon, November 09, 2009 12:33:15
Eller ja, baka var väl synd att säga. Men kaka blir det i alla fall, citronkaka.

Hostan är inte bättre idag, så jag struntade i gympan och red till ridhuset idag. Inte det smartaste draget kanske. Jag var väldigt seg och hann inte riktigt med Shania, hon var alltid ett steg före. Alltså har jag kommit på att ridning när man är sjuk inte heller är en bra idé.

Lite bra saker uträttade jag i alla fall. Igår när jag red henne så ville hon inte stå still i halten, av någon konstig anledning som jag inte har listat ut (Perry skulle säga "Stop looking at her" och då kan jag meddela att jag testat det med!). Men idag så stod hon snällt stilla, kanske trött efter igår? Vänster varv har blivit jätteknackigt, hon vill inte göra öppna eller ta korta steg (kan ju vara att hon helt enkelt är trött), så det måste vi jobba mer med. Traven i höger varv är jättebra (vänster med, men efter mer arbete), även galoppen funkar bra. Fast att hon kastar sig iväg när man ska fatta galopp. Några steg blir superhärliga, annars är det mest okontrollerad galopp.

Efter det så kollapsade jag av trötthet och vi fick bege oss hemåt.


Min snälla mamma ringde till Lotta på Klastorp och frågade om jag kanske fick komma och kolla lite hur de jobbar och så på måndagar och tisdagar. Och Lotta sa att jag var så välkommen, hon undrade också om jag kanske ville hjälpa till i stallet på helgerna, då de är lite kort om folk. Så imorgon ska jag och mamma dit och kolla hur de har det (annars brukar vi ju bara rida på deras ridbana och i deras ridhus).

Spännande!


Nu ska jag hänga tvätt!

Hej Svejs


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.