Lovis Ridblogg

Lovis Ridblogg

Om Bloggen

Här skriver jag om vad jag gör om dagarna samt vad som händer på hästfronten.

Spöregn

PeggyPosted by Lovis Sun, October 04, 2009 20:43:32

Mamma väckte mig vid nio imorse och så gick vi ner till stallet.
Jag tog med mig kamera eftersom det var så blött i gräset så jag ville se om jag kunde få någon bra bild på vattendroppar. Kom snart på att det skulle bli omöjligt utan stativet så jag fick gå upp och hämta det.
Sen tog mamma ut Skye på volten och skulle testa löslongera henne för första gången. Så jag bestämde mig för att det skulle vara roligare att fota Skye än att fota vattendroppar.
Det gick jättebra hon lyssnade jättebra på mamma och jag fick några bra bilder :)

Efter det så red vi ut och det såg ut att bli en vacker dag. Vi hann knappt rida halvvägs innan det började småregna, inte så farligt tyckte vi och bestämde oss för att rida förbi hos mormor. Hon såg eller hörde oss inte och vi bestämde oss för att rida hem. Det hade då börjat regna ganska mycket så vi började trava hemåt. Efter ett tag började det ärr spöregna, så jag och mamma började galoppera istället. Och vi galopperade nästan hela vägen hem. Sen fick tjejerna stå inne med svettäcke och äta hö en stund. Det hade såklart slutat regna så fort vi kom hem.

Jag har även tagit kort på min moppe som nu ska säljas.
Det är en Yamaha DT50 R -92

Om nån skulle vara intresserad så mejla johnny@evalundsgard.seFill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.