Lovis Ridblogg

Lovis Ridblogg

Om Bloggen

Här skriver jag om vad jag gör om dagarna samt vad som händer på hästfronten.

Peggy!

PeggyPosted by Lovis Sat, August 29, 2009 08:59:48

Äntligen fick jag rida på henne! Det var härligt, fast hon är ju lite tjurig för hon tror att jag bara ska rida henne en gång och sen rida Shania 70 sen hon igen. Vilket jag inte ska! Jag har saknat henne så.
Jag och mamma red en långtur på ett ställe där vi aldrig hade varit. Vi hittade massor av nya ridstigar och en gammal mur och en grund till ett liten torp. Det är rätt spännande att hitta sånt, tänk att någon har bott här och så. Vi hittade också en gammal landsväg som vi red på, tänk så många hästar som har gått där!
I alla fall så kom vi ut på en välkänd väg och så gick vi en sväng till och mitt i allt så kom det ett hinder så mamma och jag hoppade, Peggy hoppade lite men inte mycket det måste nog vara lite högre för att hon ska förstå. Efter det så begav vi oss hemmåt med Hängläppen (Shania) och Nicke Nyfiken (Peggy, som för övrigt är LIVRÄDD för stenar).

När vi kom hem så provade jag en salva som jag fick av pappa för ett tag sen.
Den heter Superbra Hästsalva. Peggy är allergisk mot något, troligen spännena på grimman och hon har fått som nått eksem, så jag tänkte testa om det blev bättre av salvan.

Marknad och partaj på schemat idag!

Nu ska jag äta frukost och sen blir det stallet!
Hej Svejs
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.