Lovis Ridblogg

Lovis Ridblogg

Om Bloggen

Här skriver jag om vad jag gör om dagarna samt vad som händer på hästfronten.

Det där med staket...

SkyePosted by Lovis Thu, March 04, 2010 14:59:46
Funkar inte så bra just nu. Elen går inte runt som den ska och förra månaden så förlorade vi ungefär 30-40 meter staket, några dagar senare så var ju Skye på rymmen och nu alldeles nyss var hon det igen. Men den här gången så rev hon hela jävla (ursäkta) grinden. Men det som var fantastiskt var att när jag och Johnny kom ner så stod hon lugnt och fint och verkade försöka ta sig upp på volten. Jag gick fram till henne och sa: kom nu Skye (och så puttade jag lite på henne, ingen respons). Kom nu, Skye! (Puttade lite till, eftersom jag är sjuk, har dåliga reflexer och är ganska virrig så är inte heller mitt tålamod på topp).

Så jag gav upp och gick mot stallet och ropade på henne och tro det eller ej men denna fantastiska lilla (det går att diskutera) varelse följde efter in i stallet och ställde sig för att nosa på kvasten som stod innanför dörren, medan jag gick för att stänga av strömmen, varpå kvasten föll i backen och hon blev så rädd att hon sprang raka vägen in i boxen! Och därinne fick jag snällt sätta på henne grimman och ta ut henne så gick vi runt lite på stallplanen, medan Johnny försökte laga staketet så gott det gick.

Jag känner att det här inlägget var väldigt osammanhängande, men så går det när man är sjuk och jagar unghästar (jaja, jag vet att jag inte jagade henne).


Det var allt för mig! Tack och hej!