Lovis Ridblogg

Lovis Ridblogg

Om Bloggen

Här skriver jag om vad jag gör om dagarna samt vad som händer på hästfronten.

Projektarbete

AllmäntPosted by Lovis Tue, February 23, 2010 15:39:58
Skola... Jag har lov men det ända jag tänker på är skolan, vilket tragiskt liv jag måste ha!

Men till mitt försvar så går jag faktiskt sista året på gymnasiet och då är det svårt att sluta tänka på skolan, jag menar, tiden håller ju på att rinna ut!

Så nu ska jag vara duktig! Jag ska jobba på mitt projektarbete så att min handledare inte ger mig onda ögat varje gång hon ser mig.

Men som sagt så ska jag jobba stenhårt nu!... Efter jag har hängt tvätten, gosat med djuren, kollat ut genom fönstret, funderat på om jag är hungrig, tänka på livet osv. jag har MÅNGA viktiga saker som måste göras!

Idag har det än så länge varit lugnt i hagen, det var det igår med till någonting hände medan jag mockade. Jag hörde en smäll och kollade ut på stallplanen och där står lilla Skye och ser uppjagad ut (för er som inte vet så är det inte ofta hon ser uppjagad ut!). Det var ju bara att hämta grimman och försöka få in en högst motvillig tvåårig Highlander till hagen igen. Lycka till när man väger 50 kg! Hon börjar bli stor den lilla tjejen, ska bli spännande och se hur hon ser ut till sommaren!

Ja, men åter till tvätten då...


Jag höll nästan på att glömma! Imorgon åker jag och mamma till Strängnäs, där jag ska rida en privatlektion på en av deras hingstar. Väldigt trevlans ska det bli!


Nej nu måste jag nog faktiskt gå!


Hej Svejs!