Lovis Ridblogg

Lovis Ridblogg

Om Bloggen

Här skriver jag om vad jag gör om dagarna samt vad som händer på hästfronten.

En lång dag...

AllmäntPosted by Lovis Sun, February 21, 2010 21:35:56
Idag har det hänt mycket.

Det började med att jag vaknade klockan 10, av mig själv! Det är en ganska stor bedrift av en tonåring!

Mamma berättade för mig att vår nya inackordering skulle komma klockan tolv, så vi planerade vår tid fram tills dess och vid tolvtiden dök hon upp. En mörkbrun skapelse med en stor stjärn, Myran. Jag kände igen henne eftersom jag faktiskt hade hämtat och lämnat henne i hagen en gång!


Allt var frid och fröjd och vi släppte ihop henne med Sunny i vattenhagen (den med vattenkoppen i). Sunny gick mest omkring och skrittade medan Myran travade med höga benlyft och galopperade i djupsnön.


Det gick så bra så vi tänkte släppa ihop henne med våra hästar, dock så sprang hon ut i sommarhagen alldeles själv så stackars Nettan (hennes ägare), fick pulsa ut i 70-100 cm snö en bra bit. Hon sprang ut dit en gång till och sedan bestämde vi oss för att stänga av sommarhagen.


Så då var allt frid och fröjd tills mörkret kom och Johnny startade grävmaskinen. När vi gick ner för att hämta hästarna så var hon borta. Jag hittade henne i sommarhagen och hon var inte skadad, ett litet sår på frambenet var allt.


En ganska händelserik dag på Evalunds Gård!

Jag tog lite bilder på henne och jag kanske lägger upp dem imorgon, nu känner jag av snöpulsandet i hela kroppen och ryggen fick ta mycket stryk idag. Den som nästan hade blivit bra. Jag måste väl gå till kiropraktorn eller nått.


För övrigt så kanske jag ska rida Lusitano i veckan!

Nej nu behöver jag en vän som nästan aldrig sviker, smärtstillande piller :) (Jag låter som en pillerknaprare men så är ej fallet!)