Lovis Ridblogg

Lovis Ridblogg

Om Bloggen

Här skriver jag om vad jag gör om dagarna samt vad som händer på hästfronten.

En katt som kvittrar!

AllmäntPosted by Lovis Wed, February 17, 2010 16:55:02
Ja min katt kvittrar när han ser fåglar. Han sitter på en gammal barnstol vid en glasdörr och kollar på fåglar, samtidigt som han kvittrar och viftar på svansen. Konstig katt den där Rocky.

Snart är det sportlov och gud vad jag har längtat! Det ska bli så skönt när jag kan göra vad jag vill en hel vecka, mamma har dessutom sagt att hon kanske har en överraskning till mig (jag vet redan vad det är, men jag säger inte!). Dessutom har hon sagt att vi kanske kan åka till hööks också! Vilket bra lov jag kommer få, jag har också bestämt mig för att sätta igång Peggy under lovet när jag har tid att verkligen komma igång och sen bara fortsätta.

Igår fick jag lite panik över studenten och allt som kommer att kosta, jag har räknat ut att det kommer kosta... MASSOR...

Och ännu värre... Vad ska man göra sen? Jag vill så hemskt gärna åka till Spanien men jag är för blyg för att ta kontakt med någon! Det är ju bara att göra det, eller hur? Det värsta som kan hända är att man får ett nej... MEN JAG VILL INTE HA NEJ!

Jag vill också åka och hälsa på på olika stuterier här i Sverige, men det är inte lätt när ingen är lika entusiastisk över det som jag!

Usch... och fy...


Apropå ingenting så flyttar det in en ny häst i stallet i helgen. Klastorp har platsbrist så vi tar över en inackordering tills de har fått en till plats. Det ska bli spännande, få in lite nytt blod i stallet. Jag vet att det är ett sto och troligtvis ett halvblod! Jag har nämligen inte träffat ägaren och det kan ju vara bra eftersom jag kan vara lite frågvis, så jag hade säkert skrämt bort dem!


Men nu ska jag nog göra iordning mat till mig själv, (Johnny är inte hemma och mamma... ja hon äter väl sen om hon blir hungrig)


HEJ SVEJS :D

(en bild på kvittrande katten när han ligger på mammas garderob, på ett hattlåda och en bild på Skye på promenad!)