Lovis Ridblogg

Lovis Ridblogg

Om Bloggen

Här skriver jag om vad jag gör om dagarna samt vad som händer på hästfronten.

Ryggont

AllmäntPosted by Lovis Sun, February 14, 2010 12:46:20
Hejsan!

Nu har jag haft konstant ont i ryggen sen i fredags eftermiddag. Det är svårt och förklara den här smärtan, det känns inte som muskelvärk eller ledvärk. Däremot känns det som att ett av mina revben är av!

En positiv sak är att jag slipper gympan imorgon (åka in för att gå en timme och sedan åka hem igen), vilket betyder att jag kan rida istället. MEN det funkar ju inte heller, dumma rygg. Och jag vet precis vad det var som orsakade det! En kille i min skola (en bekant) skulle väl skrämma mig antar jag. Han sprang i alla fall och hoppade rakt upp/på min rygg! Vem gör så?


Aja, igår när jag och mamma var nere i stallet (jag var ju inte mycket till hjälp) så kom jag att tänka på att det skulle vara roligt om någon ville att jag skulle rida till deras häst och att jag längtar tills någon frågar. Eftersom jag är lite trögtänkt så kom jag på x antal minuter senare att jag redan har ridit till en häst för någon! Alltså har jag en referens! Toppen!


Just nu är jag hemma hos Kim och de har massor av katter (uppfödning av Maine Coon), många mysiga kattungar (inte så mysiga på natten). De har nyligen köpt en ny katt som heter "någonting Stardust". Hon är nog min nya favorit! Världens goaste och coolaste katt!

Här är deras länk! http://generalcoons.com/


Nej nu ska jag må dåligt över att jag har ont i ryggen och kanske ta en smärtstillande tablett (de har funkat lite tidigare).


Hej Svejs!

En bild på en mycket vis hästs öga.