Lovis Ridblogg

Lovis Ridblogg

Om Bloggen

Här skriver jag om vad jag gör om dagarna samt vad som händer på hästfronten.

Hungrig!

AllmäntPosted by Lovis Mon, November 02, 2009 22:32:35

Hejsan Hoppsan!

I onsdags var jag på akupunktur för första gången, mycket spännande och mycket läskigt eftersom jag är livrädd för nålar! Men det gick bra lite konstigt kändes det när det dommnade av. Men det är ju för det bästa. Anledningen till att jag gick på akupunktur är att jag går ner i vikt och varje gång jag går till läkaren säger de bara: allt är bra. Men nått är fel om man går ner i vikt fast man äter ordentligt. Några dagarn efter akupunkturen så kände jag att jag var väldigt hungrig hela dagen, spelade ingen roll hur mycket jag åt, en timme/två timmar senare så var jag ändå hungrig! Det var en väldigt konstig känsla. Jag kan säga att jag inte trodde att det skulle bli någon skillnad, men nått gjorde de. Idag var första dagen som jag kände mig riktigt mätt! Jag ska väl väga mig om en vecka! Låt oss hoppas på det bästa!

Jag var där även idag och jag kom ihåg att förra gången när jag låg med nålar i benen och handen tänkte jag på det Johnny sa "Man blir väldigt trött, du kanske somnar" och kom fram till att den som kan söva med nålar i kroppen är knäpp. Idag när jag var där så slocknade jag som en glödlampa! Det var så skönt att bara koppla av!

Jag har ju haft höstlov och gjort inget av det jag ska (för det gör man aldrig). Men jag gjorde andra bra saker som jag inte kommer på just nu. Nått bra måste jag väl ha gjort?

Jag har redan samlat på mig massor med rester i skolan. Jag måste göra något åt dem nu! Mer rutin Lovis! Så istället för att göra det jag borde (vilket egentligen är att sova), så sitter jag här och uppdaterar er om mitt liv! :) Mycket trevligare än Naturkunskap, Rörlig bild och till och med Engelska (som är mitt favoritämne!)

Jag har även funderat mycket på vad jag ska göra efter gymnasiet. Med högskola etc., Jag vet inte riktigt vad jag ska göra men det är ju långt kvar (vi kan låtsas i alla fall).

Idag hoppade jag och mamma, jag red Shania och mamma red Sunny. Jag tror faktiskt inte att Shania gillar att hoppa, hon är väldigt motig, vilket gör att jag tycker det är jobbigt. Det känns ju som att jag tvingar över henne! Det var nära att jag åkte av men jag använde mig av mina gamla bockponny-erfarenheter och lyckades ta mig ur knipan med en fot i stigbygeln! Toppen, det var kul med lite fart och fläkt!

Nej nu måste jag nog äta (igen), sen sova! 

Här är en typiskt gammal bild på mig och min systers (Camilla) föredetta häst. Ett Engelskt Fullblod vid namn Läppen, nja... egentligen heter han ju Lover's Leap!

Himla go häst!