Lovis Ridblogg

Lovis Ridblogg

Om Bloggen

Här skriver jag om vad jag gör om dagarna samt vad som händer på hästfronten.

Optikern!

AllmäntPosted by Lovis Fri, August 28, 2009 14:22:26

Idag var jag på ett besök hos optikern eftersom mina glasögon inte är tillräckligt starka längre. Jag blev lite nervös att de skulle säga: "Nej du behöver inga nya, du ser som du ska". För det gör jag inte, jag är till och med rädd när jag åker bil för att jag inte ser ordentligt. I alla fall så fick jag reda på att jag ser sämre MED mina glasögon nu än vad jag gjorde när jag fick dem. Hm... känns skönt att ha det avklarat och om två veckor hoppas jag att jag kan se igen!

Igår red jag och mamma ut på Shania och Sunny för Peggy hade inte hunnit fått en sko än (nu har hon det). Shania är så HIMLA underbar, det är ortroligt. Vi travade på ett fält som vi inte hade ridit på på jättelänge (det brukar vara sankt), vi skrittade först och tog det lugnt, jag och Shania dvs, mamma och Sunny var lite piggare. Sen travade vi samma väg hem, jag hade glappande tyglar på henne och hon travade i ett så gudomligt härligt tempo, jag ville fortsätta för all evighet. Vilken go trav hon har för att vara ponny, man kan inte riktigt jämföra med Peggy men hon är på god väg. Sen gick vi till en backe och galopperade upp för den, hon fattade rätt galopp och höll igång nästan hela vägen upp. Det var härligt!

Just nu längtar jag till ikväll så jag kan få rida på min prinsessa, hon är lite avundsjuk och väldigt arg på mig just nu. Men det är inte MITT fel att hon trampa av sig skon!

Jaja, nu ska jag vila sen stallet!

Hejsan Hoppsan!
Bilder från min och Shanias ridklass på utställningen! Fotat av: Fiona Jamieson