Lovis Ridblogg

Lovis Ridblogg

Om Bloggen

Här skriver jag om vad jag gör om dagarna samt vad som händer på hästfronten.

Mormors födelsedag

AllmäntPosted by Lovis Sun, August 23, 2009 21:55:47

Idag fyller min mormor år och eftersom man aldrig ska fråga om en dams ålder så tänker jag inte skriva hennes ålder!
I alla fall idag så har vi börjat möblera och plocka in alla våra grejor i sadelkammaren. Vi har möblerat om bland sadelhängare och krokar, vilken skillnad det blev! Ljust och luftig och liksom ombonat. Det är nästan så att man vill ta av sig skorna när man kommer in.
Vi har fått två hutschar (stavning?) av mormor som fick stå på varsin sida om vår "soffa", en omkull vält garderob. När vi är klara med allt detta (imorgon), så ska jag börja ta in Peggy på natten se till så hon får ordentligt med kraftfoder nu när hårdträningen börjar. Hon ska också få börja äta nått för sina hovar, som min snälla far har skickat ner till mig. Så nu ska vi få ordning och reda.

Vi firade mormor på restaurang i Söderköping. Allas mat var jättegod förutom stackars mormors, jaja allt kan inte vara bra på sin födelsedag! Förätten var god i alla fall!

Tyvärr är det skola imorgon, det är hur jobbigt som helst att åka in för att ha gympa och sen skolfoto! Nej men det är det faktiskt, när man bor på vischan som jag och bussen går en gång om året ungefär.
Jaja, det får väl gå. Jag vär duktig och skrev mitt brev till Perry så han kan läsa det i god tid. Usch vad jag längtar till då! Undrar hur trött jag kommer vara efter den helgen. Först på onsdagen så ska vi på multireligös resa till Stockholm, vi åker från skolan 7.00 kommer hem ungefär 20.00. dagen efter så ska jag gå i skolan och sedan packa inför fredagen. Sedan ska jag och mamma bege oss till Fingerkulla och jag ska rida tre dagar för Perry och sen hem och skola :) Jag klagar inte! Men jag kommer nog vara trött!

Nu ska jag sova!

Hej Svejs!